Samson Agrolize ved at det vigtigste for maskinstationer er service, og derfor har det stort fokus i nyt setup.

Samson Agrolize bliver den fremtidige eneforhandler af Samson-produkter i både Danmark og Sverige, og i den anledning havde man inviteret samtlige danske maskinstationer med gyllevogne i maskinparken til en informationsdag på Samson Agro i Viborg.


- Formålet med dagen var at fortælle om Samson Agrolize, få sat ansigt på de kontaktpersoner de danske maskinstationer vil møde i fremtiden, få en rundvisning på fabrikken samt sparke dæk, fortæller Henrik Kirketerp-Møller, direktør i Samson Agrolize.

Service er vigtigt

Henrik Kirketerp-Møller lagde ikke skjul på vigtigheden i serviceniveauet er særdeles højt for de danske maskinstationer.

- Vi ved at I kører i døgndrift med maskinerne, og derfor skal serviceniveauet også leve op til det.

Til formålet har Samson Agrolize fået et samarbejde op og stå med syv servicecentre, placeret rundt i hele Danmark.

- Formålet med denne aftale er, at når en Samson-kunde ringer ind til serviceafdelingen, så er en montøren ikke forhindret i at komme ud til gyllevognen, fordi han skruer i en finsnitter eller traktor - derfor betaler vi en del af montørens løn, for at han kan trække en Samson-kasket på hurtigst muligt og hjælpe kunden med opgaven, fortæller Henrik Kirketerp-Møller.

Han fortæller også, at servicecentrene har gearet deres lager voldsomt op, og dermed har et stort udvalg af de mest brugte reservedele, så det ikke er stumper der skal mangle i sæsonen.

- Hvis uheldet er ude, og netop den reservedel, som der skal bruges ikke er på lageret hos servicecenteret, så kan man inden for en time hente netop den del man skal bruge på Samson Agro-fabrikken i Viborg - og det er vel at mærke året rundt og døgnet rundt, fortæller direktøren i det nye selskab, som allerede i foråret 2017 forventer at begynde med et 5.000 kvadratmeter nyt byggeri i forbindelse med fabrikken i Viborg, hvor Samson Agrolize får et showroom, administration, værksted samt et brugtcenter.