Lyt til artiklen:

Spiras udvider på energirådgivningen

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Der er travlhed på energiområdet hos den syddanske rådgivningsvirksomhed Spiras.

Gennem de seneste år har rådgivningsvirksomheden udviklet sig til at blive en af de store spillere, når det gælder uafhængig rådgivning. Landbruget har store potentialer, når det gælder om at blive leverandør af grøn energi, og samtidig har Spiras med nogle digitale værktøjer formået at opnå betydelige besparelser, når det gælder elregningerne hos landmænd og andre virksomheder, det skriver rådgivningsvirksomheden i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- I takt med udfasningen af de fossile brændsler vil elektrificeringen vinde mere og mere indpas, og der tegner sig derfor et fortsat større behov for at tilbyde rådgivning. Vi har opnået en rigtig positiv udvikling med vores uafhængige rådgivning på energiområdet. Det er også baggrunden for, at vi udvider vores team med endnu en stærk profil, fortæller Anders Andersen, afdelingschef for energi og udvikling hos Spiras.

Som ny energirådgiver er Søren Warberg ansat. Han har tidligere været rådgiver hos et energiselskab samt hos Centrovice på Fyn. Søren Warberg vil primært få sit virke på Fyn og i Trekantområdet med udgangspunkt fra Spiras' kontor i Odense.

Udover at tilbyde rådgivning inden for sol, vind og biogas har Spiras vakt opsigt med El- og Solcelletjek.

- Med vores unikke digitale rådgivningsværktøjer kan vi se, måle og analysere mulighederne for besparelser på energiomkostningerne, og samtidig kan vi kigge ind i lønsomheden omkring investeringer i energiløsninger. Vi oplever især, at mange kunder har svært ved at se, om de har de rette el-aftaler, tilslutninger og om de tilbud, de får fra leverandører på løsninger, er i orden. Desuden er der også gevinster at hente, når der udarbejdes strategier og søges om tilskud til omlægninger, fastslår Kent Bisgaard, energirådgiver hos Spiras.