Lyt til artiklen:

Kan CO2 og kulstof blive en forretning for landbruget?

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Sidder landmændene med nøglen til fremtidens energi?

Kan biokul, biogen CO2 samt Power-to-X blive nye forretningsmuligheder for landbruget?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad betyder udviklingen i den grønne omstilling på de aftaler landmændene indgår?

Det er vigtige og spændende spørgsmål, som der søges svar på, når Spiras onsdag den 29. november holder et kundemøde hos Spiras i Vojens, det skriver Spiras i en pressemeddelelse

- Det er helt tydeligt, at udviklingen på nye teknologier og forretningsprocesser som biokul, biogen CO2, Ptx med videre udvikler sig med hastige skridt som led i den grønne dagsorden. Formålet med vores møde er at få fokus på hvilken rolle, den udvikling kan komme til at spille for den enkelte landbrugsvirksomhed, og hvordan det kan blive til et forretningsben på den enkelte bedrift, understreger Anders Andersen, udviklingschef i Spiras og initiativtager til mødet.

Program byder på forskellige oplæg af Steen Bitsch, direktør i Vestjyllands Andel, Søren Schmidt Thomsen, direktør i Triangle Energy Alliance, Jacob Ladenburg, professor i økonomi, DTU, og Thor Gunnar Kofoed, viceformand i Landbrug & Fødevarer, inden der er paneldrøftelse.

Forud for mødet omkring CO2 og kulstof er der mulighed for at medvirke i et medlemsmøde med orientering omkring rådgivning og fusionen samt et indlæg om vandplaner, second opinion og kvælstof med Thor Gunnar Kofoed, viceformand i Landbrug & Fødevarer.