Lyt til artiklen:

Eliten dyster i Farming Simulator på Agritechnica

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Det er ikke kun virkelighedens maskiner, der ruller frem på Agritechnica. Også i den virtuelle verden er der mulighed for at udfolde sig.

rich-media-1
Lars Malcharek er chef for community-delen hos GIANTS Software. Foto: Jørgen Ahler

Spilproducenten, GIANTS Software, har nemlig fyldt en mindre hal med spillet Farming Simulator.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mange af vores spillere er i landbruget, og så samarbejder vi med mange af de mærker, som er her på messen, såsom John Deere og Fendt. Så det er naturligt for os at være her, siger Lars Malcharek, der er chef for community-delen hos GIANTS Software.

Her kan amatører såvel som de helt skarpe gamere, dyste om præmier i spillet, der er elsket af landbrugsfolk fra hele verden.

rich-media-3
Mange af de yngre gæster på Agritechnica er forbi for at tage et spil af deres elskede Farming Simulator. Foto: Jørgen Ahler

Alle dage afholder GIANTS Software mindre turneringer, hvor det handler om at stakke baller.

- Der er folk, som lever af at spille det her. De er repræsenteret af de store mærker såsom New Holland eller Helm, siger Lars Malcharek.

rich-media-4
I weekenden skal de bedste dyste på den store scene til Agritechnica 2023. Foto: Jørgen Ahler

Fredag og lørdag er det så de allerdygtigste i verden, der skal dyste om store præmiesummer i den officielle Farming Simulator League på Agritechnica. Samlet er præmiesummen på svimlende 200.000 euro, hvilket svarer til knap 1,5 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Få et dybere indblik i Farming Simulator i videoen øverst i artiklen.