Lyt til artiklen:

Stoll gør frontlæsseren integreret til traktoren

00:00
Hastighed: ???x
01:37

- Det er længe siden, jeg er gået hjem efter en præsentation med armene så højt op over hovedet, da vi blev præsenteret for den her nyhed. Det er bare noget, der rammer markedet og kunderne perfekt, hvis de vil have den helt smarte integreret frontlæsser, siger Peter Korning, der er sælger i Norden hos Stoll.

Hos Stoll har de armene lige så højt oppe i vejret til Agritechnica, som deres frontlæssere kan løfte, for de præsentere et ret smart system til deres frontlæssere, synes de selv. Der gør dem fuld ud Isobus-kompatibel, hvor man kan indstille helt ned til de små detaljer, som man ellers kun oplevere på rigtige læssemaskiner og hjullæssere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Detaljer, som kan indstilles i frontlæsseren igennem Isobus-systemet, er blandt andet styring af vægt, dæmpningen, læssehøjde og lavpunkter, rystefunktion, direkte styring af trykregulering, deling af flow ud i tredje funktion, oprette jobs, som frontlæsseren selv vil udfører, når man trykker, retur til position, regulere aggressiviteten af styringen, styre flowet, så under alle forhold vil styringen være den samme og meget mere, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

- Det er et hav af muligheder og indstillinger, man normalt ikke kunne indstille så fintfølende som nu, så vi glæder os til at få det i marken, siger Peter Korning

Stoll-Isobus er klar til 2024.