Lyt til artiklen:

Maskinhandler Leo Thomsen gået bort

00:00
Hastighed: ???x
01:28

Indehaver af maskinforhandleren Ib E. Mortensen A/S i Kastbjerg, Leo Rønsholt Thomsen, gik bort i sidste uge efter længere tids sygdom.

Han startede sin erhvervskarriere i reklamebranchen, hvor han mødte Ilse, der er datter af firmaets grundlæggere. Parret besluttede sammen med Ib i 1998 at give livet som maskinhandlere et skud. Det blev begyndelsen på et eventyr, som endte med, at de sammen overtog firmaet i 2003. Det blev for Leo Rønsholt Thomsen til 25 år i firmaet, hvor der blandt andet forhandles Pitbull minilæssere, Eurocomach minigravere, rendegravere og atv'er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som maskinhandler i Kastbjerg trivedes Leo Rønsholt Thomsen i sluthandler, kontakter og kontrakter. Han vil blive husket som en engageret nærværende handelspartner og kollega, der altid mødte ind med tid og overskud til de udfordringer en travl hverdag i firmaet rummer.

De senere år blev Leo Rønsholt Thomsen ramt af alvorlig sygdom. Derfor lavede han sammen med Ilse en plan for firmaets fortsatte drift og overdrog sine ansvarsområder med kyndig ro. I lang tid fortsatte han sit virke i Kastbjerg, imens han til det sidste tog sig tid til at pleje sig selv og sin familie.