Lyt til artiklen:

Tre gange Landsskuenyheder fra Helms

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

Helms TMT-Centeret tager tre kandidater til Nyhedsprisen med på årets Landsskue.

LANDSSKUETS NYHEDSPRIS: Tre styk. Mindre kan ikke gøre det for Helms TMT-Centeret, der til Landsskuet medbringer tre kandidater til Landsskuets Nyhedspris.

Først og fremmest medbringer de den nye McHale Fusion 4, der er optimeret med en ny Profi Flo pickup, der giver størrekapacitet. Samtidig er indpakningshastigheden også øget, ligesom Fusion 4 er fuld Isobus-kompatibel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Den forøgede kapacitet er hovedsageligt fundet ved at ændre flowet fra pick-up til snitterrotor. Foto: Helms TMT-Centeret.

Traktornyheder

Der bliver også to traktornyheder fra Helms, og de vil begge tiltale det lille landbrug.

Først er der McCormick X4, der vil gøre sig som frontlæssertraktor på det lille landbrug eller landsted. Størrelsen til trods er der dog ikke gået på komfort og kvalitet, og der er blandt andet en god, firestolpet kabine.

rich-media-3
McCormick X4 vil tale til de mindre landbrug. Foto: Helms TMT-Centeret.

Helms slutter nyheds-pakken af med en traktor, der får debut; ikke bare i Danmark, men i hele Skandinavien. Det drejer sig om den sydkoreanske TYM T25 HST, der er en kompakt sag til hobbybruget, anlægsgartnere, golfbanen, boligselskabet og mange andre.

Sydkoreaneren har mange, sjove detaljer blandt andet en trådløs lader til mobilen, der viser, at komfort for føreren er i højsædet.

TYM er heller ikke hvem som helst. De har nemlig placeret sig som Koreas største traktorproducent, og Helms har gode erfaringer med kvaliteten fra koreanerne.

rich-media-5
En af detaljerne på T25 HST er blandt andet en trådløs mobillader. Foto: Helms TMT-Centeret.
rich-media-6
Helms TMT-Centeret har gode erfaringer med Koreanske TYM. Foto: Helms TMT-Centeret.