Lyt til artiklen:

Nyt servicesamarbejde skal sikre sjællandske kunder optimal Lemken-service

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Abonnementsartikel

Et samarbejde mellem to firmaer, skal give den bedste service af Lemken-produkter øst for Storebælt.

Med et samarbejde mellem FMR Maskiner og Maskincenter Ringsted og Roskilde vil de to firmaer styrke salg og service af Lemkens produktprogram på Sjælland. Ideen er helt enkelt, at når servicen af Lemkens redskaber er optimal, bliver kunderne endnu mere tilfredse med deres Lemken, og så er vejen banet for en endnu større udbredelse af de blå kvalitetsredskaber, det skriver FMR Maskiner i en pressemeddelelse.

Serviceafdelingen hos Maskincenter Ringsted og Roskilde drives af værkfører Viktor Houlind, der ser store muligheder i samarbejdet - både for kunderne og for de to firmaer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kunderne får endnu bedre service, når vi er flere om at løfte opgaverne, og vores forretninger ligger geografisk spredt, så reaktionstiden bliver alt andet lige kortere, siger Viktor Houling.

Han er endvidere overbevist om, at den fælles volumen gør det nemmere at opbygge velassorterede servicelagre.

- Lemken er ikke ligefrem "storforbruger" af reservedele, så hvis der skal være nogenlunde omsætningshastighed på de sjældnere dele, skal der være mange maskiner at servicere, siger Viktor Houlind.

Henrik Rasmussen fra FMR Maskiner er begejstret over det nye samarbejde.

- Vi har hver især lagt os i selen for at service Lemken-kunderne godt hidtil, men når vi begynder at samarbejde, får kunderne endnu bedre og hurtigere service. Samarbejdet betyder næppe det helt store i vores kerneområder, men når vi kommer lidt længere "hjemmefra", er det naturligvis en fornuftig løsning, at vi kan supplere hinanden ude i felten, siger Henrik Rasmussen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han tror også, at de to firmaer på sigt kan få glæde af hinanden, når der skal klargøres nye maskiner inden levering til kunderne.

Hos Lemken hilser Nis Peter Albrechtsen det nye samarbejde velkommen.

- Det er en del af Lemkens overordnede mål, at kunderne skal have bedst mulig service, og med det nye samarbejde får de sjællandske kunder endnu bedre muligheder for dét, siger Nis Peter Albrechtsen.

Både FMR Maskiner og Maskincenter Ringsted og Roskilde deltager i Roskilde Dyrskue, så dér får de sjællandske kunder lejlighed til at få en snak med firmaerne om det nye service-samarbejde om Lemken.