Lyt til artiklen:

Køster genvalgt som forperson

00:00
Hastighed: ???x
01:16

Louise Køster blev valgt på foreningens generalforsamling uden modkandidater for de næste to år.

- Jeg er glad og stolt over, at jeg har fået opbakning fra medlemmerne i Økologisk Landsforening til endnu en periode som forperson, og jeg glæder mig til at fortsætte med at arbejde for et mere økologisk Danmark, siger Louise Køster og beretter om det år, hun har stået i spidsen for Økologisk Landsforening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været et hårdt år for alle - også for økologien, men økologien er i konstant udvikling, og det samme er vores fællesskab. Det er i fællesskabet, vores fremtid står og fortsat skal finde sin styrke - i hele værdikæden - fra jorden til bordet, fra primærproducent, til virksomhed, til køkken og til medborger. Vi skal og vil fortsætte med at styrke det økologiske fællesskab, sagde hun efter valget.

Ud over valget af forperson skal generalforsamlingen vælge de sidste seks medlemmer af foreningens nye repræsentantskab, der kommer til at bestå af i alt 29 medlemmer fra alle Økologisk Landsforenings medlemsgrupper. Repræsentantskabet vælger fire bestyrelsesmedlemmer til at supplere den netop valgte forperson.