Lyt til artiklen:

Salgschefen er imponeret over efterspørgslen på den femhjulede Vervaet

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Hos Valtec oplever man netop nu, at mange kunder efterspørger alternativer til store tunge gylletræk.

Ifølge Jørn Rauff Larsen, der er salgschef for Valtec, så ser flere maskinstationer sig om efter løsninger, så de kan tilfredsstille kundernes ønsker og krav til skånsom kørsel i marken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En del af dem har valgt at investere i de karakteristiske fem-hjulede selvkørende Vervaet gyllenedfældere med udskydelig midteraksel og dansk kran.

Valtec har aldrig oplevet så stort et salg som til denne sæson.

- Jeg kan ikke selv tage æren for salget, men jeg er imponeret over tallet og også over klargøringsteamets indsats, for de har virkeligt lagt sig i selen for at få leveret de mange Vervaet'er inden gyllesæsonen for alvor går i gang. Stor tak til dem, siger Jørn Rauff Larsen.

Det er en velafprøvet maskine, som gennem mere end 30 år er blevet forbedret og opdateret, så driftssikkerheden er høj. Og måske vigtigst af alt for succesen i Danmark, så har den hollandske producent været åben, overfor de danske maskinstationers ønsker.

Der er lavet en speciel "dansk model" af Vervaet HydroTrike 5x5 XL. Den har endnu større forhjul end normalt og frem for alt en dansk kran med høj læssekapacitet, så den kan køre fra de samme anlæg og beholdere som konventionelle gyllevogne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I denne video fra sidste sommer kan du se den særlige danske model af Vervaet HydroTrike 5x5 XL i aktion hos Jørgens Maskinstation nær Grindsted.