Siden det kom frem, at Skare Meat Packers havde kød på frostlager, der var op mod 13 år gammelt, har der været debat om, hvor længe kød kan holde sig. Svaret fra ministeren er: uendeligt.

- Der er ikke nogen fastsat grænse for, hvor lang en holdbarhed kød må have, uanset om det opbevares på køl eller frost. Det er producentens ansvar at fastsætte en holdbarhed, så kødet er sikkert og egnet til menneskeføde, siger Jacob Jensen (V) i et svar i Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.