Lyt til artiklen:

Skare Meat Packers får bøde på 30.000 kroner efter kontrolbesøg

00:00
Hastighed: ???x
01:11

Abonnementsartikel

Vejen-slagteriet Skare Meat Packers blev i december politianmeldt af Fødevarestyrelsen for tre overtrædelser. To af sagerne er nu afgjort uden rettens indblanding.

Skare Meat Packers har fået to bøder på henholdsvis 10.000 kroner og 20.000 kroner efter Fødevarestyrelsens kontrolbesøg i december. Det skriver Jyske Vestkysten.

De har fået bøderne, da styrelsen politianmeldte virksomheden, fordi rejseholdet ikke blev lukket ind i produktionen ved ankomsten til slagteriet og for at fuske med mærkningen af kød, så italiensk kød blev mærket som tysk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kuratellet bag den konkursramte virksomhed erkender overfor avisen de to overtrædelser, og derfor er sagerne blevet afgjort med de to bøder uden rettens indblanding.

Skare får forlænget frist for dokumentation af 250 tons gammelt kød

Se også:

Skare får forlænget frist for dokumentation af 250 tons gammelt kød

Den sidste overtrædelse, som Skare Meat Packers blev politianmeldt for, var for ikke at have styr på sporbarheden for 250 tons frosset kød, hvoraf noget af det var op til 13 år gammelt.

- Forholdet vedrørende manglende sporbarhed omhandler så store mængder, at vi ikke kan fremsende en standardbøde for det. Derfor vil forholdet blive politianmeldt, siger Michael Rosenmark, der er chef for Fødevarestyrelsens Rejsehold, til avisen.