Lyt til artiklen:

Kurator: Der mangler over 130 millioner kroner i Skare Meat Packers

00:00
Hastighed: ???x
01:31

I Skifteretten i Esbjerg har der været endnu et møde om boet i det konkursramte slagteri Skare Meat Packers.

Ifølge AgriWatch er Kurt Skare frustreret over, hele slagsmålet med i alt ni selskaber under konkurs og diskussioner om to- og trecifrede millionkrav på kryds og tværs efter Skare-koncernens kollaps.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netop de mange økonomiske tråde mellem selskaberne gør oprydningen i konkursboet kompliceret. I følge kuratorernes opgørelse mangler 130,9 millioner kroner for at leve op til alle forpligtelser.

En af kreditorerne er Nykredit.

- Efter min opfattelse er der nogle skurke; og det er Nykredit. Og så er der nogle ofre, og det er mig og alle mine medarbejdere. Vi er kommet i denne situation, fordi Nykredit har fyret den ene konkursbegæring af efter den anden - uden hensyntagen til de 350 medarbejdere og uden hensyntagen til noget som helst, siger Kurt Skare, der er stifter af Vejen-slagteriet til mediet.

 

Se også:

https://www.maskinbladet.dk/nyhedsarkiv?fromdate=&enddate=&search=skare

Han fortæller, at han stadig er klar til at fortsætte med kødproduktion, men at det ikke ser ud til at blive i Vejen, da Danish Crown har købt bygningerne, hvor Skare Meat Packers havde produktion.

Den 1. april overtager Danish Crown de cirka 14.000 kvadratmeter bygninger og et areal på over 120.000 kvadratmeter i Vejen.