Lyt til artiklen:

Video: Oplev din nye New Holland i virtual reality

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

New Holland præsenterer i disse dage et virtuelt salgslokale i Las Vegas.

I disse dage kan deltagerne på Consumer Electronics Show 2023 i Las Vegas, Nevada, USA få en landbrugsoplevelse.

New Holland præsenterer nemlig, sammen med Touchcast og Microsoft, et virtuelt salgslokale, hvor man i metaverset kan opleve CNH´s nye T4 Electric Power prototype - komplet med autonome funktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu kan du vælge en New Holland T4 uden dieselmotor

Se også:

Nu kan du vælge en New Holland T4 uden dieselmotor

I det som CNH kalder et virtuelt salgslokale kan man se hvordan man kan søge på, tilpasse og købe en traktor. Alt sammen centeret om den lette elektriske allround-traktor.

Med Touchcast platformen kan CNH genskabe kundeoplevelsen ved at danne en fotorealistisk digital tvilling af deres salgslokale og vise deres køretøjer i 3D i realtid. Potentielle kunder kan så søge på, tilpasse og købe det ønskede køretøj i det interaktive virtuelle salgslokale direkte fra deres browser, uden brug af VR headset eller specialudviklet software.

Kunderne kan interagere med en ægte rådgiver, stille spørgsmål, se nye funktioner, køre en virtuel testtur, købe køretøjet og vende tilbage til enhver tid for at få hjælp efter købet. New Holland, Touchcast og Microsoft vil køre live-demoer på messen, med en stor LED-væg, der simulerer denne metavers-oplevelse og forbinder kunderne med de deltagende mærker.