Lyt til artiklen:

New Holland præsenterer T7 med flydende gas

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

New Holland løfter sløret for det næste skridt i sin Clean Energy-rejse med T7 Methane Power LNG (Flydende Natur Gas) prototypetraktor.

CO2-udledningen er en vigtig faktor for at bestemme bæredygtighed, og landmændene har stadig brug for kraftige traktorer, der kan køre døgnet rundt. Naturgas, og især biomethan, er i øjeblikket de ideelle løsninger til at garantere højere maskinydelse, samtidig med at emissionerne reduceres og driftsomkostningerne reduceres, skriver CNH Industrial i en pressemeddelelse.

T7 Methane Power LNG vil mere end fordoble arbejdskapaciteten sammenlignet med et CNG-design, til sammenligning med T6 Methane Power CNG er brændstofkapaciteten firedoblet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

T7 Methane Power LNG-prototypen tilbyder yder med alternativt brændstof 270 hestekræfter, og leverer dermed den samme kraft og drejningsmoment som en dieseltraktor. Det er også mere bæredygtigt, når det drives af flydende biomethan fra husdyrgødning/gylle.

Hvordan

Bennamanns patenterede ikke-ventilerende kryogene lagertanke holder metanen som væske ved -162°C, hvilket producerer en ny kilde til ren strøm til T7 Methane Power LNG-traktoren. Ydermere gør denne teknologi det muligt at transportere LNG, ligesom diesel, til hvor som helst det er påkrævet, hvilket betyder, at gårde, der ikke har mulighed for at producere LNG på stedet, stadig kan drage fordel af dens fordele, samt muliggøre fleksibel tankning i marken.