Lyt til artiklen:

Ny salgsdirektør i Hornsyld Købmandsgaard

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Hornsyld Købmandsgaard har pr. 1. april 2022 ansat Claus Damsbo fra Assens som salgsdirektør.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claus Damsbo, 50 år, får dermed ansvaret for den overordnede handel på agrodelen i den privatejede grovvarevirksomhed. Det gælder områderne foder, gødning, såsæd, planteværn og hjælpemidler til landbruget generelt.

Claus Damsbo kommer fra en stilling som salgschef hos SPF-Danmark, og har tidligere i karrieren arbejdet med omsætning af smågrise i bl.a. Tyskland, og hos Agro Partnere i Kolding. Han er oprindeligt uddannet i grovvarebranchen i 1990 hos KFK.

Han vender nu tilbage til grovvarebranchen, og han ser frem til opgaverne i Hornsyld Købmandsgaard med de mange forskellige forretningsområder, som virksomheden omfatter.

- Hornsyld Købmandsgaard er en spændende virksomhed med fokus på udvikling og nye initiativer, og det er samtidig en respekteret virksomhed med gode og sunde værdier, som jeg ser frem til at blive en del af, understreger han.

Claus Damsbo bor i Assens sammen med sin hustru Birgitte der er sygeplejerske på OUH. Fritiden bruges sammen med familien, på hus og have samt en tur på mountainbike, når tiden tillader det.