Lyt til artiklen:

Hornsyld leverer foderdata til Danish Crown Data

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Porteføljen af foderselskaber, som sender data ind i Danish Crown Data udvides nu med endnu en samarbejdspartner. Danish Crown, IQinAbox og Hornsyld Købmandsgaard har indgået et datasamarbejde som skal sikre at andelsejere, som køber færdigfoder hos grovvareselskabet, automatisk kan få overført data til Danish Crown Data, det skriver Hornsyld Købmandsgaard i en pressemeddelelse.

- Vi mærker en stigende interesse fra vores kunder for at blive en del af systemet, så det er en win-win situation for begge parter. Desuden har vi naturligvis en interesse i at se, hvordan vores gode slagtegrisefoder performer hos slutbrugeren, og det er vores opfattelse, at det kan vi kun blive klogere på. Både på egne blandinger, men også vores kunders slagtegrise, siger Claus Damsbo, der er salgsdirektør ved Hornsyld Købmandsgård.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Danish Crown er der også glæde over at få flere parter i systemet.

- Det er glædeligt, at Hornsyld Købmandsgaard ligeledes kan se værdien i at udveksle foderdata. Det gør dagligdagen nemmere for vores ejere, og det er hele formålet med Danish Crown Data. Automatisk deling af foderdata benyttes af en stor del af de af vores ejere, som køber færdigfoder. Den feedback, vi får, går på, at det er nemt at have med at gøre, samtidig med at det letter noget arbejde i hverdagen. Det er positivt, og jeg vil gerne opfordre de ejere, som køber deres foder hos Hornsyld Købmandsgaard, til at blive en del af det og få glæde af automatisk foderdata, siger Simon Lauridsen, der er ansvarlig for Danish Crown Data.

Delingen af data kræver naturligvis ejerens samtykke til datadeling. For at aktivere datadelingen skal ejeren give samtykke både hos Danish Crown og hos Hornsyld Købmandsgaard.