Abonnementsartikel

Manglende forståelse for lokale forhold og restriktioner på borgernes brug af naturen får Venstre til at kræve, at regeringen trykker på stop-knappen til udrulningen af naturnationalparker i Danmark.

-Regeringens naturnationalparker er en katastrofe. Det er stærkt kritisabelt, at regeringen ikke lever op til de generelle regler for dyrevelfærd, og at regeringen selv vil søge dispensation væk fra lovgivningen, lyder det fra Erling Bonnesen efter et oplæg fra endnu et område i Danmark, hvor naturnationalparker ifølge regeringens planer, med støtte fra Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet skal udrulles i en nær fremtid.

- Vi har direkte opfordret miljøministeren til at få trykket på stop-knappen for udrulningen af naturnationalparkerne, med henblik på at få processen og sagerne til at gå om.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.