Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Få pladser: Sådan tiltrækker og fastholder du de gode medarbejdere

11. jan. | Indrykket af SAGRO I/S

Få indblik i nøglestrategier og bedste praksis til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere i landbruget.

Del artiklen:

I landbruget oplever man høj konkurrence om de gode medarbejdere, der bestemt ikke hænger på træerne.

- Tiden, hvor man kunne bede sine medarbejder om at arbejde 16 timer i døgnet og i øvrigt stå til rådighed i weekenderne uden ekstra betaling, er for længst slut, siger Bettina Byskov, der er ledelsesrådgiver hos SAGRO.

Arbejdsforholdene skal være i orden, der skal være plads til familielivet og på samme tid er det vigtigt med et socialt sammenhold på arbejdspladsen.

Selvom hun oplever, at ejere og ledere ude på bedrifterne gør en stor indsats for at give medarbejderne mulighed for at balancere ovenstående, er der alligevel områder, hvor indsatserne kan forbedres.

- Der er ikke to ledere eller to bedrifter der er ens. Heldigvis kan alle lære at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø og blive klogere på dem selv og hvad "der virker" for deres medarbejdere, siger hun.

SAGROs HR og ledelsesteam afholder i løbet af 2024 fire fyraftensmøder, hvor der vil være fokus på forskellige emner. Det første afholdes d. 24. januar, hvor emnet netop er tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere.

Først til mølle

Deltag i fyraftensmødet og opdag konkrete værktøjer, der vil hjælpe dig med at skabe en arbejdskultur, der appellerer til talentfulde medarbejdere og styrker samarbejdet på din gård.

Lær fra erfarne eksperter, hvordan du kan differentiere din landbrugsvirksomhed som en attraktiv arbejdsplads, og få indsigt i de nyeste trends inden for medarbejderengagement.

- Det kræver, at man arbejder med bestemte ting. Grundlæggende kræver det opmærksomhed at sikre at hver medarbejder føler sig set, hørt og respekteret. Derfor tæller f.eks. god omgangstone, god arbejdsplanlægning og involvering i forskellige fagområder, så der er afveksling i arbejdsopgaverne, siger Bo Kær Pedersen, der ligeledes er ledelsesrådgiver hos SAGRO. 

Deltag i dette inspirerende møde, hvor vi sammen udforsker strategier til at dyrke og fastholde en kompetent arbejdsstyrke, der kan drive dit landbrug mod bæredygtig vækst og succes.

Du kan finde tilmelding til mødet på dette link. Der er et begrænset antal pladser og tilmeldingen foregår efter først til mølle.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter