Lyt til artiklen:

Dækcenter opgraderer på udstyret til de store landbrugsmaskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Super Dæk Service i Fredericia har investeret i lastbil til håndtering af de helt store dæk.

Værkstedskæden Super Dæk Service har de seneste år investeret mange ressourcer i virksomhedens døgnbemandede Breakdown Service, hvor man med op til 70 servicevogne i hele landet kan hjælpe blandt andet landbrugsmaskiner med hurtigt at blive kørende igen. Som resultat af en stigende efterspørgsel har man i Fredericia meldt sig i rækken af afdelinger, der har investeret i nyt udstyr for at kunne yde endnu bedre og hurtigere service.

- Vi ved, at hvert et minut tæller, når landbrugsmaskinerne holde stille. Det kan let koste mange tusinde kroner i timen, og er derfor en situation, man gerne vil have løst så hurtigt som det kan lade sig gøre, fortæller afdelingsleder hos SDS Fredericia, Karsten Pedersen og uddyber:

- Derfor har vi investeret i en større, ny lastbil med en kraftig kran samt dækmaskine. Det gør i stand til at arbejde endnu mere effektivt og kunne håndtere de store, tunge løft endnu bedre og hurtigere, når der skal skiftes de helt store dæk eller hjul på landmændenes maskiner.

rich-media-1
Super Dæk Service i Fredericia har investeret i lastbil til håndtering af de helt store dæk. Foto: NDI.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Specialbygget dæktrailer

Den nye lastbil og kran, der uden problemer klarer løft af de helt store hjul, er ikke den eneste investering, man har foretaget hos Super Dæk Service i Fredericia de seneste år for at kunne følge den stigende efterspørgsel på Breakdown Service og dækservice.

- Vi har også fået flere kassevogne til rådighed og en mindre kranbil mere er under opbygning, samt en stor trailer til transport af dæk, som vi selv byggede for lidt over et år siden til formålet. Med den kan vi let transportere eksempelvis et sæt dobbelthjul direkte ud til kunden, siger Karsten Pedersen og forsætter:

- Og med adgang til vores eget store centrallager, som ligger kun en halv time herfra, så arbejder vi med ambitionen om, at kunden i 90 procent af tilfældene fra de ringer til os til de er kørende igen højst skal gå to timer, hvis de er brudt ned i Fredericia kommune eller omegn.

Super Dæk Service har udover afdelingen i Fredericia 62 afdelinger i hele landet, hvoraf flere har landbrugsspecialister tilknyttet.

rich-media-2
Her ses dæktraileren, som man selv har bygget hos Super Dæk Service i Fredericia, da de eksisterende trailerløsninger på markedet ikke havde stor nok kapacitet. Foto: NDI
rich-media-3
Lastbilen godt læsset op med dæk af den større slags til maskinentreprenør og landbrugskunder. Foto: NDI.