Lyt til artiklen:

Salgschef i landbrugsafdeling til tops i dansk dækkoncern

00:00
Hastighed: ???x
02:49

Abonnementsartikel

Jakob Nannberg Scheel, der tidligere var salgschef i landbrugsdivisionen hos dækvirksomhed NDI Group og tidligere praktiserende landmand, er blevet udpeget som virksomhedens nye, danske salgsdirektør.

Den danske dækkoncern NDI Group har fundet sin nye salgsdirektør i egne rækker, det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Valget er faldet på 32-årige Jakob Nannberg Scheel, der har arbejdet hos NDI Group i 3,5 år. Først som salgsdirektør i virksomhedens landbrugsdivision, og nu som salgschef for hele den danske salgsorganisation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en opgave jeg går til med stor ydmyghed. Der er meget nyt, der skal læres om andre brancher, ikke mindst autobranchen og transportbranchen. Derudover skal vi selvfølgelig se på, om der er nogle elementer af vores strategiske tilgang til landbrugsmarkedet, som kan overføres og bruges i andre markeder, fortæller Jakob Nannberg Scheel og uddyber:

- Men først og fremmest så glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme i gang og føler mig meget privilegeret over at få lov at arbejde med så mange dygtige, erfarne og ambitiøse kollegaer, som vi har her hos NDI og se, hvordan vi kan skabe endnu mere værdi for vores kunder og skabe synergi på tværs af forretningsområder og brancher.

Læring fra landbrug

Jakob Nannberg Scheel er oprindelig uddannet landmand og har derudover taget en uddannelse som handelsøkonom, samt HD-uddannelsen med speciale i forretningsledelse og marketing. Inden han kom til NDI Group i 2019 arbejdede han hos Maskinhandler Indkøbsringen A.m.b.a.

- Jeg har selv en del erfaring fra landbruget og har også været aktiv som landmand selv. Selvom der selvfølgelig er ting, som er anderledes i andre brancher, så tror jeg på, at der er mange gode erfaringer og tilgange til at drive forretning mere generelt, som kan tages med fra landbruget og vores branche. Jeg er glad for at have fået muligheden og for, at man ikke behøver at have en lang, erhvervsuddannelse fra de mest prestigefyldte uddannelsesinstitutioner bag sig for at lykkes hos NDI. Der er rigtig mange ting, som ikke kun kan løses ved hjælp af et større excel-ark og ensidig brug af regnemodeller, siger Jakob Nannberg Scheel og fortsætter:

- Landbruget og alle de gode folk inden for branchen som jeg er meget taknemmelig for at have mødt og have lært meget af, har i hvert fald lært mig at tilpasse sig de situationer, jeg har mødt og kunne håndtere de uventede ting, der altid sker. Det kan godt være, at du har lagt den perfekte strategi, men hvis tingene pludselig skifter, som når vejret ændrer sig eller høsten slår fejl, eller der opstår andre uventede ting som følge af pludselige ændringer på markedet eller ny lovgivning, så skal man være klar til meget hurtigt at kunne omstille sig. Du skal også lægge en indsats over hele året, arbejde kontinuerligt og tænke langsigtet. Den læring vil jeg have med i bagagen, og jeg håber at det også kan hjælpe mig til at få succes i den nye rolle hos NDI.