Lyt til artiklen:

NDI udvider VF-sortimentet med danske størrelser

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Dækmærket Alliance, der ejes af den internationale dækproducent Yokohama Off-Highway Tires, har i flere år haft VF-dækket Alliance Agriflex 372+ på markedet. Et dæk, som danske NDI nu får på hylderne, det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Alliance 372 er i det seneste år blevet en populær dækløsning for de danske landmænd, fordi kunderne får mulighed for at udnytte alle mulighederne i kørsel med variabelt dæktryk. Som tommelfingerregel kan man enten køre med 40 procent reduceret dæktryk eller øge bæreevnen med 40 procent ved fuldt dæktryk, fortæller salgschef i NDI's landbrugsdivision, Uffe Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kompletmontering muligt

Selvom Alliance Agriflex 372+ er blevet populært blandt de danske landmænd, har dækket ikke kunnet fås i den kombination af dimensioner, som de største traktorer typisk bruger - indtil i 2023, hvor NDI for første gang har fået dækket hjem i de nye dimensioner, som fabrikken har produceret, og som kræves i en typisk kompletmontering til de største traktorer.

- Vi er startet det nye år ud med at have fået de nye størrelser på lager. Det betyder konkret, at vi nu kan levere komplette sæt med VF-dækket Alliance 372 til de store traktorer på over 300 hestekræfter, fortæller Uffe Hansen og uddyber:

- Det betyder meget på et marked som det danske, hvor vi har mange af de store traktorer ude at køre, og kunderne nu kan få komplette løsninger med Alliances økonomisk fornuftige VF-dæk. Derudover er vi naturligvis også leveringsdygtige i specialtilpassede fælgløsninger, hvis kunderne også ønsker dette.

NDI-koncernen er nordisk distributør af Yokohama Off-Highway Tires, der står bag dækmærkerne Alliance, Galaxy og Primex.