Lyt til artiklen:

NDI har fokus på VF-dæk og specialfælge til Agromek

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Når NDI Group deltager i Agromek-messen i Herning vil man ifølge Uffe Hansen, der er teknisk konsulent i virksomhedens landbrugsafdeling, sætte fokus på tre nøgleområder:

- Vi glæder os meget til igen at deltage i Agromek, mødes vores kunder og andre folk fra ind- og udland, der brænder for landbruget og ønsker at gå fra Agromek med ny viden og inspiration. Når vi deltager har vi sat fuldt fokus på at give vores kunder den bedste tænkelige rådgivning i forhold til dækvalg, fortæller, Uffe Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi fokuserer ikke mindst på VF-dæk, hvor vi i kraft af vores importaftale med dækproducenten Alliance kan tilbyde en lang og bred række af dækløsninger, der muliggør kørsel med variabelt dæktryk - både til traktorer, vogne, gyllespredere, sprøjter og meget andet. Vi ved fra vores fælles forsøg med Seges, at det giver konkrete resultater i marken at køre med variabelt dæktryk, uddyber han.

Fokus på fælge

Ifølge Uffe Hansen fylder rådgivningen mere og mere for importøren.

- Der er utrolig mange muligheder, måske flere muligheder end nogensinde før for at vælge forskellige dæk- og fælgløsninger. Samtidig oplever vi et stigende behov for at kunne rådgive vores kunder, herunder forhandlere og maskinstationer, så de får valgt det rigtige. Det kan være, at det er unikke specialløsninger med specialfælge fremstillet til et bestemt formål, siger han.

Det sidste fokusområde udover rådgivning og VF-dæk er ifølge Uffe Hansen specialfremstillede løsninger, hvor NDI Group også er leveringsdygtige og har fået øget kapaciteten og leveringsevnen betydeligt på virksomhedens fabrik i Danmark.

- Vi har efter vores optimering og udbygning af vores produktionsfaciliteter henover sommeren i Brørup bedre mulighed end nogensinde før for at tilbyde kunderne specialfremstillede fælge og tvillinghjul. Vi har allerede produceret over 1.500 tvillinghjul i de mest gængse størrelser her op til sæsonen, fortæller Uffe og tilføjer, at der også kan produceres specialfremstillede løsninger ud fra en kundes ønsker.