Abonnementsartikel

I løbet af foråret og sommeren er Maskincenter Felsted klar til at vise et stort udvalg af JCB-maskiner frem til både landbrugskunder og entreprenører/byggefolk i Sønderjylland.

Lige før årsskiftet til 2021 faldt aftalen med maskinproducenten JCB endelig på plads. I disse uger og måneder er teamet hos maskinhandleren i Felsted ved at gøre klar i udstillingen og på lageret til nye maskiner fra JCB Agri. Udstillingen kommer til at indeholde teleskoplæssere, gummigeder, læssemaskiner og reservedele.

- Vi har ikke tidligere kunnet tilbyde vores kunder maskintyper som læssemaskiner og teleskoplæssere. Med den nye forhandling får vi noget på hylderne til en helt ny kundegruppe, som entreprenører, vognmænd og byggefirmaer og murermestre, fortæller René Krogh, medindehaver og administrerende direktør hos Maskincenter Felsted.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.