Når 168 kursister fra vinterens GPS-kurser kører ud i forårsmarkerne, er det med fornyet GPS-viden.

Når ikke mindre end 168 kursister fra vinterens syv fyldte GPS-kurser hos Fendt-forhandleren TBS Maskinpowers fire afdelinger i Jylland ruller ud i forårsmarkerne, vil de være bedre rustede til at udnytte mulighederne i Fendts terminal og GPS-systemer, skriver TBS Maskinpower i en pressemeddelelse. De har nemlig tilbragt en dag i selskab med Fendt-specialisten Gert Jensen og fået en grundig indføring i teorien omkring systemerne og deres anvendelse. Men måske endnu vigtigere har de også haft lejlighed til at afprøve teorien i praksis, for TBS Maskinpower havde rullet en stribe demo-traktorer frem til kursisterne. De fik blandt meget andet afprøvet Isobus-funktionerne og aktuelle emner som Section Control og variabel tildeling.

- Systemerne er brugervenlige, og der er ingen af kursisterne, der ikke i forvejen kunne anvende dem, men der er så utroligt mange muligheder, at de fleste - om ikke alle - får noget med sig hjem fra sådan en dag, mener Gert Jensen, der er kursusleder hos TBS Maskinpower. Han fortæller også, at deltagerne lærer en masse af hinanden, for der deles erfaringer på kryds og tværs.

- Nogle har konkrete udfordringer fra praksis, som andre måske allerede har løst, og sådan får vi alle noget ud af en kursusdag, fortæller han.

Det er ikke første gang, TBS Maskinpower afvikler GPS-kurser. Hvor spørgelysten sidste år var størst omkring VarioDoc dokumentationsmulighederne, var der i denne omgang størst interesse for at lære mere om Fendts nye AutoGuide system Contur Assistent.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

TBS Maskinpower holder brugerkurser flere gange årligt rundt om i afdelingerne, for at sikre kunderne maksimalt udbytte af deres investering i nye Fendt-traktorer og andre maskiner fra Fendt Full-Line produktsortimentet.

- Vi vil gerne dele vores viden med kunderne, og det er vores indtryk, at det sætter de pris på. Der plejer i hvert fald at være god søgning til kursusdagene, konstaterer Gert Jensen.