Abonnementsartikel

Manitou viser en kompakt teleskoplæsser med en stor kabine.

Agritechnica: Manitou kommer med en ny kompakt teleskoplæsser MLT 420-60 H. Den nye teleskoplæsser er mere kompakt end tidligere, men med samme kabine og JSM-joystikket som på MLT 625 modellen. Den kompakte maskine giver gode muligheder for manøvrering under trange forhold, da den har en venderadius på kun 3 meter. Højden på den kompakte teleskoplæsser er på knap 2 meter og med en bredde på kun 1,5 meter giver den gode muligheder for at komme rundt. Løftekapaciteten er på 2.000 kilo ved maksimal løftehøjde, som er 4,35 meter.

Den fire-cylindret Kubota motor lever nu op til Stage V-kravene. Der er også automatisk vending af blæseren, og det vil sige at hvert tredje minut ændres rotationen på blæseren i 30 sekunder. Det er med til at holde køler-systemet rent, så der er mest mulig kølereffekt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Den kompakte maskine giver gode muligheder for manøvrering under trange forhold. Pressefoto.

Kamera på toppen

Der kan nu på alle modeller monteres et kamera på toppen af armen for at give et overblik over læssearbejdet i for eksempel en vogn eller en foderblander og dette system kalder Manitou for High View. Kameraet er med indbygget LED lys som gør det muligt at benytte det både dag og nat. Udover kameraet på armen kan der monteres et bakkamera som automatisk kommer frem i kamera-terminalen når maskinen sættes i bakgear.

rich-media-3
High View kamera-løsningen giver overblik over indholdet i vognen eller foderblanderen. Pressefoto.