Abonnementsartikel

Siden den nye hjemmeside blev relanceret i oktober 2018, har Jobstaft rustet sig til også at formidle stillinger indenfor salg, rådgivning og administration.

Landbrugets største jobportal, Jobstafet, kan nu også tilbyde stillinger, der ikke kun omhandler landbrugsmedhjælpere og traktorførere.

Jobstafet har ikke kun kontakt med jobsøgerne på for eksempel landbrugsskolerne, men også på de videregående uddannelser efter endt landbrugsuddannelse. Her samarbejder LandboUngdom, som ejer Jobstafet, med lederuddannelsesinstitutionerne omkring LMO-dagen og Karrieredagen, som er for henholdsvis produktionsledere og agraøkonomer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På disse uddannelsesdage hører vi ofte fra de fremmødte, at deres jobønsker ligger indenfor landbrugets følgeerhverv. Den erfaring og viden, som de opnår under deres landbrugsuddannelse, kan de drage nytte af i et fremtidigt salgs- eller konsulentjob. Derfor åbner vi nu op for den mulighed, at man som arbejdsgiver kan slå stillingsopslag op som rådgiver, konsulent, administrationsmedarbejder m.m. - og finde sin fremtidig medarbejder her, fortæller Christina Bentzen, HR-konsulent og teamleder fra Jobstafet.

Flere foderstoffirmaer har allerede benyttet sig af dette nye tiltag, og det ser Christina Bentzen som et positivt tegn og håber, at landbocentre og andre virksomheder på sigt også vil benytte sig af muligheden.