Abonnementsartikel

DLG-koncernen har pr. 1. april 2019 udnævnt Jesper Pagh og Bent Nissen til koncerndirektører.

Jesper Pagh og Bent Nissen, der begge er udnævnt som nye koncerndirektører hos DLG, indtræder samtidig i Koncernledelsen (Executive Management), skriver DLG i en pressemeddelelse. Udnævnelserne sker som et led i den fortsatte strategiske koncernintegration på tværs af landegrænser og selskaber, som DLG-koncernen gennemfører i disse år.

Bent Nissen (56) får koncernansvaret for alle koncernens aktiviteter indenfor plantavl, det vil sige sædekorn, planteværn, gødning og kalk. Han har arbejdet i DLG siden 1990, hvor han begyndte som trainee. Han har siden 2017 været vicekoncerndirektør for planteavlsområdet, et ansvar der nu bliver yderligere styrket. Desuden varetager han bestyrelsesposter i Sejet Planteforædling, Dankalk, Scandagra Polska, Scandagra Baltikum samt Dangødning. Bent Nissen er landbrugsuddannet og civiløkonom, ligesom han har en HD i Regnskab & Økonomistyring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jesper Pagh (42) har arbejdet i DLG-koncernen siden 2004. Han har de seneste seks år som vicekoncerndirektør haft ansvar for koncernens aktiviteter indenfor foder og husdyrenæring. Desuden bestrider han en række bestyrelsesposter, herunder i Food Nation, DAKOFO og den europæiske fodersektors organisation FEFAC. Jesper Pagh er uddannet agronom fra Københavns Universitet og har desuden gennemført General Management Program på Harvard Business School.