Abonnementsartikel

2018 blev et godt år for Bøgballe Maskinstation i Uldum. Virksomheden har næsten fordoblet sit overskud fra 2017 til 2018. De tre ledere af maskinstationen forventer også positiv udvikling i 2019.

Bøgballe Maskinstation A/S kan fremvise et positivt resultat for 2018 på 990.518 kroner, mod 510.154 kroner i 2017, næsten en fordobling af overskuddet. Maskinstationen i Uldum er ejet af tre ejere i kompagniskab, Jørn Arvid Jensen, Daniel Schurmann Meier, direktør, og Per Bjerregaard Nielsen.

Bøgballe Maskinstation er en klassisk maskinstation, der tilbyder jordbearbejdning, såning, høstning, udbringning af kalk, presning af halm, græs og wrap og en del andre opgaver i landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores overskud i 2018 skyldes delvist, at vi har flere ben at stå på. Vi har lejet en hal ud, som har givet lejeindtægter. Vi har presset noget mere halm i 2018, hvor vi oplevede stor efterspørgsel fra kunderne på halmpresning, fortæller Per Bjerregard Nielsen, indehaver.

rich-media-2
De tre indehavere af Bøgballe Maskinstation. Fra venstre ses Per Bjerregaard Nielsen, Daniel Schurmann Meier og Jørn Arvid Jenen. Pressefoto.

Bøgballe Maskinstation har også indgået samarbejde med en entreprenørvirksomhed om udbringning af vejsalt rundt på blandt andet p-pladser i Vejle og Horsens.

- I 2018 indgik vi fuld pasningsaftale om pasning af170 hektar. Vi har også lagt en del ekstra dræn ud i 2018. Alt sammen tiltag, som er med til at styrke forretningen og give overskud, fortæller Per Bjerregaard Nielsen.

Virksomheden beskæftiger samlet tre faste medarbejdere, dertil en del sæsonarbejdere.