Abonnementsartikel

Kverneland 2500 i-Plough imponerer med innovative tekniske løsninger til indstilling af forplove og vending af landhjulet samt elektronisk indstilling af ploven.

Det er cirka 40 år siden, at vendeploven for alvor blev populær i dansk landbrug, og ud over flere furer, andre typer muldplader og mulighed for hydraulisk indstilling af pløjedybden, er der ikke sket den store udvikling på plovene.

Med den nye 2500 i-Plough tager Kverneland et kvantespring i udviklingen af den liftophængte vendeplov. De tekniske løsninger så man kan indstille ploven fra førerkabinen er selvfølgelig en landvinding, men jeg glæder mig også over et system, der gør det meget lettere at indstille forplovene, og over et landhjul der vender på en helt ny måde, og som ikke banker op og ned, hver gang ploven vendes.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.