Abonnementsartikel

Kverneland 3300 S Variomat kombinerer den gennemprøvede teknik fra den legendariske Kverneland EG, med innovative tekniske løsninger der blev præsenteret på Kverneland i-Plough.

Kverneland 3300 S Variomat er en ny og kraftig liftophængt vendeplov, der er designet til traktorer på omkring 300 hestekræfter. Ploven leveres med fire, fem eller seks furer og modelbetegnelsen S indikerer, at stensikringen er de velkendte bladfjedre. Alternativt leveres ploven også i en version, hvor stensikringen består af springbolte.

Åsehøjden er på 80 centimeter, mens det er op til kunden, om ploven skal have en gennemgang på 85 eller 100 centimeter. Vi tester ploven med de velkendte Krop 28 underplove, men er der behov for en anden løsning, tilbyder Kverneland en række alternativer, og ploven kan selvfølgelig også monteres med både risteunderplove og underplove med muldplader af kunststof. Ploven kan også leveres med Packomat, der er en integreret jordpakker.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.