Abonnementsartikel

Lemken har tilføjet et + i produktnavnet på Solitair-rotorharve såmaskinen, som indikerer, at der nu er tale om en maskine med både gødningsplacering og mere frihed til så-mulighederne.

Når der skal vælges så-teknik til specielt de hårde og mere krævende jorde, så falder valget ofte på en rotorharve så-kombination, og sådan har det været i mange år. Udfordringen har dog også været i mange år, at man specielt i foråret har manglet muligheden for placering af startgødning sammen med såningen af vårsæden. Mange har derfor kastet sig ud i hjemmebyggede løsninger, hvor man har fået monteret en eller anden form for gødningsanlæg. Det ændrer tyske Lemken nu på, da man netop har præsenteret en rotorharvesåsæt med en fabriksmonteret løsning for placering af fast gødning.

Navnet på denne udgaves test-såmaskine i PowerGear er Solitair+ og sammen med muligheden for gødningsplacering er der også sket opdatering på såskærs-sektionen på den liftophængte Solitair, ligesom der er kommet en ny udformning på tanken, og indsåningen er blevet mere komfortabel.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.