Julen er gavernes tid. Også når det gælder de store og hårde pakker. Op til jul fik Thomas Kristoffersen fra Skinnerupgaard leveret fire spritnye New Holland traktorer fra J. Hundahl i Thisted.

Alle er ens

Hos maskinforretningen er sælger Claus Sørensen glad for handlen, der blev planlagt for mere end et halv år siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Thomas Kristoffersen havde fire traktorer i forvejen, og så ville han gerne have fire nye, og de skulle gerne leveres på en gang her op til jul, siger Claus Sørensen.

Traktorerne blev bestilt tilbage i april, men det var helt efter planen, at de først skulle leveres op til jul. Og de er alle ens.

- Alle traktorerne er ens. Den eneste forskel er nummeret på nummerpladerne og stelnummeret.

Fire gamle til nye

Det hører til sjældenhederne at Claus Sørensen oplever, at en kunde vil have skiftet alle sine traktorer ud på en gang.

- Det er sjælendt at vi har en kunde der skifter alle sine traktorer ud på en gang. Vi kan godt lave handler på fire traktorer, men så er det fordi, der er en kunde der har mange flere traktorer, hvor han så bytter nogle af dem, siger Claus Sørensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forbindelse med handlen blev fire ældre New Holland traktorer taget i bytte. Det drejede sig om en traktor fra 2011, to fra 2013 og en fra 2015.

Røde pølser

- Efter vi havde leveret traktorerne, så var vi lige ude og få røde pølser ude ved ham bagefter, for det skulle jo fejres, at han have fået fire nye traktorer, siger Claus Sørensen.

Thomas Kristoffersen kunne dermed fejrer jul tidligt med fire store, blå pakker.