Abonnementsartikel

En ny foraksel med forbedret affjedring og mulighed for hurtig styring øger komforten og gør det lettere, at køre de fire største modeller i T7-serien fra New Holland.

Forakslen med forøget stabilitet og en intelligent affjedring kommer på Long Wheel Base modellerne New Holland T7.230, T7.245, T7.260 og T7.270.

Fra 2018 kan hele T7-serien levreres med CoustomSteer, hvor føreren har mulighed for at indstille hvor meget der skal drejes på rattet, for at opnå fuldt styrudslag. Som fast indstilling kan der vælges imellem at dreje rattet en, to eller tre omgange, for at får forhjulene til at dreje fra fuldt styrudslag til den ene side og til fuldt styrudsalg til den anden side.

På traktorer med IntelliView IV-terminalen før føreren mulighed for at indstille styretøjet til netop den følsomhed, som han ønsker, og som passer bedste til arbejdsopgaven. Der er tilmed mulighed for at opsætte styringen til at fungere forskeligt i forhold til om traktoren kører forlæns eller baglæns.

CoustomSteer kan til og frakobles af foragerautomatikken, og ved hastigheder over 26 km/t frakobles den hurtige styrring automatisk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Intelligent affjedring

Med opgraderingen af TerraGlide forakselaffjedringen får de fire største T7 modeller en intelligent forakselaffjedring, som arbejder sammen med traktorens trepunktsophæng.

En ny reguleringsmekanisme og to akkumuleringstanken forbedrer stabiliteten, når der monteres et tungt redskab i liften bag på traktoren.

Skyhook kalder New Holland et nyt reguleringssystem, som aktivt justerer forakselaffjedring, for at modvirker de nikkebevægelser, der opstår, når traktoren accelererer eller bremser. For at øge stabiliteten, registrerer systemet vægten på redskabet bag på traktoren, og i forbindelse med accelerationer og nedbremsninger sker der en aktiv justering af forakselaffjedringen, så traktorchassiset holdes plant og stabilt. Affjedringen tager ligeledes hensyn til hastigheden, og for at undgå farlige nikkebevægelser ved transportkørsel, øges hårdheden i affjedringen, når der køres hurtigt på landevejen.

Føreren kan indstille affjedringen i tre hårheder, og ifølge New Holland bliver der større forskel på de tre niveauer end på det som kendes på de nuværende modeller.