Lyt til artiklen:

New Holland udvider Pro-Belt ballepresseren

00:00
Hastighed: ???x
01:01

En meget høj produktivitet under alle afgrødeforhold, med høj balledensitet, der sikrer næringsværdien i den ny høstede afgrøde med et nyt og stilfuldt design, lyder det fra New Holland om den nye udvidelse af Pro-Belt serien.

- Vi har udviklet Pro-Belt serien for at kunne leve op til de specifikke krav fra maskinstationer og landmænd, der bruger deres ballepressere meget i løbet af en sæson, siger Simon Nichol, leder af Hay & Forage Product Management hos New Holland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Med en kapacitet op til 30 tons pr. time og 140 kg/m3 i halm gør Pro-Belt det muligt for kunderne at presse deres afgrøder hurtigere, med mindre tid i marken og færre baller.n Foto: pressefoto.

Den nye ballepresser er udviklet med vægt på pålidelighed og holdbarhed, med en splitgearkasse med høj mekanisk effekt, bedre driftsikkerhed og et strømlinet design med færre bevægelige dele.

Den kraftige rotor med 520 mm diameter kombineret med aktiv sænkebund giver en konstant tilbagemelding til føreren, som gør det muligt at maksimere produktiviteten med højt gennemløb og uafbrudt indføring.

Skriver New Holland i en pressemeddelse.

rich-media-3
New Holland vil præsentere den nye Pro-Belt serie til Sima messen i Paris Frankrig og Eima messen i Bologna Italien. Foto: Pressefoto.