Abonnementsartikel

Hos Damsgaard Rasmussen udvidede man den knækstyrede traktorflåde i sæson 2021 med endnu en amerikansk knækstyret traktor - for at få mange billige hestekræfter og stor vægt til det hårde markarbejde.

Da man tilbage i 2009 stod for at skulle udskifte bedriftens primære trækhest i marken, som på daværende tidspunkt var en Case IH Quadtrac af ældre årgang, valgte Damsgaard Rasmussen nord for Randers igen at investere i en knækstyret amerikanskproduceret traktor - selvom størrelsen i princippet var alt for stor til bedriftens størrelse.

- Tanken var, at vi købte en traktor, som kun skulle bruges til det helt hårde markarbejde, og dermed ikke køre så mange timer om året, og gerne må blive mere end 10 år gammel på bedriften, fortæller Jens Damsgaard Rasmussen, om baggrunden for, at man investerede i en John Deere 9430 - helt ny i 2009.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.