Abonnementsartikel

Jens Lübeck Agro viser på Roskilde flere forskellige harver med blandt andet såudstyr.

På Roskilde Dyrskue kan man på Jens Lübeck Agros stand opleve Unia-harver med blandt andet udstyr til såning af efterafgrøder.

Unica har et bredt program af dybdekultivatorer med en arbejdsbredde fra tre til seks meter og en arbejdsdybde ned til 30 centimeter, fortæller den danske importør og påpeger, at kendetegnet ved tre og fire meter modellerne er, at de foruden tandrækkerne også har to rækker tallerkener inden pakkeren således at planterester indarbejdes grundigt og marken efterlades jævn.

Jens Lübeck Agro markedsfører to modeller: Cross med tre rækker tænder og tandsporsafstand ned til 25 centimeter samt Kos Premium med to rækker tænder og tandsporsafstand på 33 centimeter. Som standard leveres en 600 millimeter rørpakkervalse.

Begge modeller leveres med to tallerkenrækker og kraftige CX-tænder med fjederudløser. Tanden udløser ved 550 kilo, og klarer dermed også tung jord. Som standard leveres tanden med vingeskær, og som ekstra en smal spids til det dybe arbejde.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ny discharve

Unia tilbyder fabriksmonterede Eta-frøsåmaskiner til deres harver. Udsåningen foregår med knastvalser og spredningen via spredeplader, og i følge den danske importør er nøjagtigheden dermed i top. Eta overvåges elektronisk og leveres også med kørselsafhængig dosering.

Desuden viser Jens Lübeck Agro Unia Ares discharven, som er kommet i en ny version med større tallerkendiameter på 660 millimeter, større bulleafstand og højere vægt. Ares P er navnet og harven leveres i arbejdsbredder fra tre til otte meter og vejer i den seks meter version over 6.000 kg.