Den danske Kubota-importør, Svenningsens, kan byde på en vaskeægte premiere på Landsskuet i Herning. Firmaet kan for allerførste gang præsentere den nye 150 hestekræfter traktor i Kubotas nye M7001-serie, M7151.

- Traktoren er den næststørste i Kubotas nye M7001-serie, som vi har oplevet stor forhåndsinteresse for. Derfor er det alletiders, at det lykkes os at få M7151 med på Landsskuet, siger produktchef Martin Hvidesten hos Svenningsens.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Traktoren er den næststørste i Kubotas nye M7001-serie, som vi har oplevet stor forhåndsinteresse for,

Martin Hvidesten, produktchef Svenningsens

Kubota satser så meget på den nye M7001-serie til det europæiske marked, at den japanske maskingigant har givet den sin helt egen fabrik, som udelukkende skal producere M7001?ere. Den ligger i Frankrig og blev indviet for mindre end et år siden.

Siden har der været travlhed med at få alt kørt ind til kontinuerlig produktion. Nu er serieproduktionen godt i gang, og planen er, at der fra 2017 årligt skal rulle 3000 nye Kubota M7001'ere ud fra fabrikken.

Markant spring

M7001-serien beskriver et markant spring for Kubota ind i de større landbrugstraktorers verden. Hidtil har modellen M135GX med 135 hestekræfter været fabrikkens mest kraftfulde. Nu spiller M7001 ind med traktorer, der yder både 130, 150 og 170 hestekræfter. Det er så den næststørste i triumviratet, der de kommende dage præsenteres på Landsskuet i Herning.

Svenningsens mandskab på stand nummer 323 vil i øvrigt være toptrimmet til indsatsen. Hele salgsstyrken har sammen med Svenningsens forhandlere netop været på salgstræning udelukkende med fokus på M7001-traktorerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Svenningsens har været fast udstiller på skuet i Herning den seneste halve snes år. Foruden M7151, viser firmaet også den mindre Kubota-traktor M7060 med 70 hestekræfter, samt nogle af Kubotas græsklippere.

Også to af Svenningsens andre markante mærker er med til Herning. Dels tyske Thaler, som helt og fuldt har specialiseret sig i produktion af minilæssere. Og dels maskinmærket, som nærmest er blevet et begreb, Bobcat, med et bredt program i maskiner til både læsning og gravning.