Af Morten Damsgaard

Den danske importør af blandt andet franske Manitou, Scantruck A/S, er endnu engang løbet med titlen som 'Dealer Of The Year', kåret af franske Manitou.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi slog vores egen tidligere rekord med godt og vel 100 maskiner

- Claus Bjerregaard, Manitou-produktchef hos Scantruck A/S.

Det betyder med andre ord, at Ingen anden forhandler noget sted på kloden købte flere Manitou'er i 2015 end Scantruck.

Dermed var der heller ingen tvivl, da Manitou traditionen tro delte priser ud ved det årlige forhandler-arrangement for de nordiske og de baltiske lande. Scantruck løb med den fornemste af priserne, Dealer of the Year - Årets Forhandler, for et Manitou-salg, der lå milevidt foran de øvrige lande.

Totalt købte Scantruck i 2015 ikke færre end 643 Manitou-maskiner af forskellige typer og størrelser.

Ny rekord

- Det er ny rekord. Vi slog vores egen tidligere rekord med godt og vel 100 maskiner. Dermed blev vi suverænt den mest sælgende blandt alle forhandlerne i Norden og Baltikum, fortæller Manitou-produktchef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Samtidig er vi altså også den mest sælgende Manitou-forhandler totalt. I nogle store lande som blandt andet Tyskland og Frankrig er der naturligvis solgt flere Manitou'er, end vi har gjort det i Danmark. Men de store nationer har flere forhandlere, og ingen når altså op på siden af Scantruck, fortæller Claus Bjerregaard.

Sammen med direktør Bo Sundroos og business manager for Sverige Anker Lemvig tog Claus Bjerregaard turen på næsten 2.000 km mod nord til Levi i Finland for at modtage Dealer of the Year-hæderen. Den finske Manitou-importør var vært for årets arrangement et solidt stykke på den anden side af Polarcirklen.