Abonnementsartikel

Herborg Smede- og Maskinforretning fik overraskende stor succes med åbningen af forretningens nye butik i Struer.

- Det var helt vildt. Vi havde over 2000 gæster, og det var langt over vores forventning, siger Martin Hjort Kongsgaard, der er medindehaver af Herborg Smede- og Maskinforretning med ansvar for forretningen i Struer, når han beskriver fredag den 20. november, der var forretningens første åbningsdag.

Ifølge medindehaveren var der kø foran forretningen fra klokken ti til klokken 21, og det store fremmøde kom bag på arrangørerne.

- Da vi nåede til klokken 15, var vi løbet tør for mad. Så vi måtte ud og hente 50 kg pålæg mere, og alt det brød vi kunne opdrive i byen, siger Martin Hjort Kongsgaard.

Selvom butikken i Struer har et stort udvalg af have- og parkmaskiner og butiksvarer, var der også godt gang i salget af landbrugsmaskiner. Ligesom de andre forretninger i Herborg-kæden forhandler butikken i Struer maskiner fra John Deere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi fik solgt fire nye traktorer, og det var nogle store traktorer. Det er fantastisk, at vi har fået så god en start i Struer. Vi havde drømt om det, men det var ikke noget, vi turde håbe på, siger Martin Hjort Kongsgaard.

Opbygningen af butikken i Struer har været i gang de seneste måneder, og ifølge medindehaveren var der til åbningsfesten stor opbakning fra folk fra Struer by.

- Noget af det, som gjorde os rigtig glade var, at vi havde så mange nye ansigter i butikken. Vi havde en stor opbakning fra Struer by og fra byens erhvervsliv, og nu har vi bygget på butikken i flere måneder, så jeg tror, at folk gerne ville ind og se, hvordan det hele ser ud, siger Martin Hjort Kongsgaard og fortsætter:

- Nu har folk et kendskab til hvad vi tilbyder. Folk gik positive herfra, og det kommer til at smitte af her i Struer. Det var virkelig en drømmestart for os. Ikke nok med, at vi solgte fire traktorer, havde vi også godt salg i kædesave og plæneklippere.