Når Agritechnica løber af stablen i Hannover, vil Bomford være at finde på messen, og med sig tager de Dyna Drive friktionsharven, der oprindeligt blev præsenteret ved sidste Agritechnica.

- Den blev virkelig godt modtaget, blandt kunder i stort set hele verden. Nu følges de så op af modeller med større arbejdsbredder, samt med hydraulisk sammenklapning til transportposition, så de er nemme at transportere på vejene, lyder det fra virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bomford bruger også messen til at vise andre nye produkter. Der er fokus på den nye VFA (Variabel Forward Arm) konstruktion, som giver operatøren stor komfort og brugervenlighed. Det nye design giver mange af fordelene som ved de midt-monterede maskiner, men med ingen af ulemperne, fordi den er monteret bag på traktoren i det konventionelle akselbeslag fra Bomford. VFA kan hurtigt og let monteres og afmonteres, så traktoren kan anvendes til andre gøremål. For transport sikrer den kompakte sammenfoldning af VFA armen, at transportbredden er under 2,55 meter.

40 procent mere salg

Bomford har nu opbygget et nyt forhandlernet i Danmark med 12 forhandlere og 19 udsalgssteder.

Bomford forhandlerne omfatter både forhandlere som arbejder med landbrug og maskinstationer, og forhandlere som er velkendte inden for den grønne sektor.

- Vore forhandlere har ydet en stor indsats og har i løbet af det sidste år øget salget med mere end 40 procent, lyder det fra Bomford.