Ny dobbelt pakker fra østriske Pöttinger pakker jorden uden at afleverer en glittet overflade, da pakkeringene skråner i hver sin retning.

AGRITECHNICA

I 2015 kan Pöttinger fejre 40 års jubilæum med produktion af maskiner til jordbearbejdning, og i den forbindelse bliver blandt andet Terradisc-tallerkenharverne opdateret til sæson 2016 med blandt andet muligheden for montering af ny dobbelt Conoroll-pakker.

- Pakkeren er ret spændende for det danske marked, da pakkeringene skråner i hver sin retning, og dermed ikke glitter overfladen, men laver en krummestruktur, fortæller Lars Andreasen, salgschef for Pöttinger i Danmark.

Han bemærker desuden, at pakkeren kan sættes i fire forskellige positioner i længderetningen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- På sandjord kan det være en fordel, da den bagerste del dermed kan pakke hårde end den forreste.

Integreret frøkasse

En anden opdatering på Terradisc-harverne er muligheden for montering af en fabriksløsning for en frøkasse med udsåningsudstyr. Tegosem er navnet, og udstyret produceres af østriske APV. Frøkassen kan leveres i en 200 og 500 liter frøkasse til udsåning af eksempelvis efter-afgrøder.

- Desuden kan vi nu leverer en slæbeplanke på de bugserede Terrasem-harver, fortæller Lars Andreasen.

Terradisc-harverne leveres fra tre til seks meter i lift ophængte og bugserede løsninger. Disc-diameteren på samtlige harver er 58 centimeter og en afstand mellem disc på 12,5 centimeter.