Abonnementsartikel

Selvom antallet af nyregistreringer i september var lavere end sidste år, kunne John Deere løbe med titlen som det mærke, der står for flest nyregistreringer.

I september blev der nyregistreret 102 traktorer over 35 kw, det viser tal fra ND Data. Det er 17 procent lavere end samme periode sidste år, hvor der blev nyregistreret 123 traktorer.

Hvis vi ser på udviklingen i antallet af nyregistreringer for de første ni måneder af 2015, så er der nyregistreret 1276 traktorer. Til sammenligning blev der nyregistreret 1449 traktorer i den tilsvarende periode sidste år, og det betyder, at antallet er faldet med 11 procent i år.

Kompakt grøn vinder

Hvis vi kigger på hvilken model, der er den mest eftertragtede, så bliver det den lille John Deere 3045R, der løber med førertrøjen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den lille kompakttraktorer stod for syv nyregistreringer i september, og det er altså nok til en førsteplads. Samlet løber John Deere også med sejren, da den grønne hjort har lavet 28 nyregistreringer i september, hvilket er et godt stykke foran Case IH, der med 19 nyregistreringer placerer sig på andenpladsen.

Set på de enkelte modeller, var det som nævnt en John Deere kompakttraktor, der løb med sejren, men den bliver efterfulgt af to forskellige modeller fra New Hollands T7-serie. Både T7.220 og T7.270 har nemlig stået for fire nyregistreringer i september.

Med de fire nyregistreringer til T7.270 rykker den model dermed op på en delt førsteplads set over årets første ni måneder. I alt er der lavet 39 nyregistreringer på New Hollands T7.270-model, og det resulterer altså i en delt førsteplads. Pladsen deles med Case IH Puma 230, som der blev lavet tre nyregistreringer på i september.