Abonnementsartikel

Går du rundt med det nye trafikslogan, som kan sættes på streamer på landbrugsmaskinerne på de danske landeveje? Så er det nu det skal frem.

Landtrafik.dk er en helt ny hjemmeside, som er udarbejdet af færdselsgruppen, og som skal give et overblik over de mange trafikregler for landbrugsmaskiner på de danske landeveje.

På hjemmesiden er der mulighed for at deltage i en konkurrence om det bedste trafikslogan til montering på streamers på landbrugsmaskiner på landevejene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen kommer i forlængelse af kampagnefilmen 'At kende hinanden er vejen frem' for forbedret trafiksikkerhed på de danske landeveje mellem landbrugsmaskiner, lastbiler og personbiler.

Trafikgruppen vi gerne bede landmænd, maskinførere og øvrige trafikanter om at bidrage aktivt til at gøre vejene mere sikre.

I den forbindelse udskrives der en slogankonkurrence, hvor det gode trafikslogan jagtes, og meningen er, at sloganet skal stå på en streamer, som kan sidde bag på landbrugsmaskinerne på de danske landeveje.

Præmier på højkant

Sloganet kan henvende sig til den chauffør, der kører bagved en landbrugsmaskine for at opfordre til at vise hensyn, tålmodighed eller på andre måder gøre vejene mere sikre. Sloganet kan også være et udsagn, der viser hvad man som maskinfører selv gør for at gøre vejene mere sikre.

Kravet er, at sloganet skal være leveret med et glimt i øjet og et smil på læben. Der er relativ fri rammer indenfor det overordnede formål at alle kommer frem med en god oplevelse og at trafiksikkerheden forbedres.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forfatterne til de bedste slogans får frit valg mellem ekstra diodelygter til højtplacering, et gavekort til bremsetest, to Pre View Day Tickets til Agritechnica 2015 eller seks flasker god rødvin - plus en streamer med eget slogan.

Klik her og vær med i konkurrencen. Frist for deltagelse er 15. juni 2015, og de vindende slogans offentliggøres op til høst og får direkte besked