Abonnementsartikel

Der er hverken tale om en aprilsnar eller en undsluppen puma fra Reepark, men derimod om et stk. Case IH Puma 230 CVX Platinum Edition, der fremover skal arbejde for en østjysk svineproducent.

Den østjyske svineproducent Niels Møller kan gå foråret i møde med store fornyelser i maskinparken. Udover den nye Puma i sorte klæder, har svineproducent Niels Møller også investeret i et nyt seks meter såsæt fra Väderstad af modellen Spirit XL, med alt i udstyr.

Det skal over Niels Møllers 800 hektar og sættet afløser et 15 år gammelt Väderstad Rapid fire meter såsæt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til at trække såsættet har Niels Møller valgt en let tilkørt Case IH Magnum 310 fra 2008, der bliver opgraderet med Case IHs RTK styring, så køresporene bliver lige og ligeså gylletrækket.

- Vi har købt den helt nye sorte Puma, et markant større såsæt og så kombineret det med et meget fornuftigt Magnum 310-køb. En god gennemgang af sælgeren, og muligheden for at opgradere med RTK, samt en god reklamationsret var for at jeg valgte en tilkørt Magnum, og på den måde også tog en brugt med i indkøbskurven, fortæller Niels Møller.

Det er Claus Sommer, der er Case IH & Väderstad sælger hos SD Kjærsgaard i Hornslet, der har leveret de store maskiner sammen med et travlt værksted op til påske.