DLG og DCC Energi har indgået en principaftale, der skal sammenlægge de to koncerners energivirksomheder i Danmark. Partnerskabet vil blive en af de førende energiforretninger i Danmark og sælge en bred vifte af energiprodukter og ?services som diesel, fyringsolie, skibsolie, smøreolier, biobrændsel, elektricitet og naturgas i hele Danmark.

Store perspektiver

- Det er et yderst spændende og ambitiøst tiltag, og vi ser store perspektiver i det nye partnerskab med DCC, som vi i flere år har haft et vellykket distributionssamarbejde med, og partnerskabet vil give endnu mere konkurrencedygtige priser til vores kunder, siger DLG's koncernchef Kristian Hundebøll.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DLG og DCC vil udnytte deres vidtrækkende erfaringer i energisektoren til at levere produkter og service i verdensklasse til både eksisterende og nye kunder. Energipartnerskabet vil fortsat være en Shell brand partner.

- Vores fælles vision er at blive markedsleder i Danmark på energiprodukter, siger Kristian Hundebøll.

DLG-koncernen er et af Europas største landbrugsselskaber og beskæftige ca. 7.500 medarbejdere i 40 datterselskaber i over 20 lande. Koncernen nåede i 2014 en omsætning på godt 59 mia. kr. DLG henter samlet set 23 procent af sin omsætning inden for forretningsområdet energi med Tyskland som det største marked.

DCC Energi er det danske datterselskab af DCC Energy. DCC Energy er den førende koncern inden for salg af olie og LPG-gas, marketing og distribution i Europa. DCC Energy er til stede i 10 europæiske lande med salg af ca. 12,5 mia. liter produkter til over 1 mio. kunder. DCC Energy er den største afdeling af DCC plc, et FTSE 250 børsnoteret selskab med en markedsværdi på ca. 3 mia. britiske pund.