Abonnementsartikel

Fire piger slap mirakuløst uden alvorlige skader, da de søndag eftermiddag endte under den traktor, der trak dem og deres kælk.

Det skulle have været en sjov kælketur, men det endte i stedet med ambulanceudrykning. Søndag eftermiddag gik det helt galt for en landmand fra Videbæk. Med sin traktor landede han oven på fire piger, som blev trukket efter traktoren på en kælk. Det skriver TV Midtvest på deres hjemmeside.

De fire piger, hvoraf de tre er landmandens døtre og den fjerde er døtrenes veninde, er i alderen tre til 12 år. Pigerne blev trukket efter traktoren på en gammel motorhjelm, der gjorde det ud for kælk. Traktoren var monteret med frontlæsser, der midt under kælketuren pludseligt vippede ned, hvilket fik traktoren til at stoppe så brat op, at baghjulene slap jorden. Pigerne og kælken fortsatte ind under traktoren, som herefter landede ned ovenpå dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved første øjekast var det en meget alvorlig ulykke, men til alt held viste det sig hurtigt, at pigerne var sluppet usædvanligt nådigt.

De tre af pigerne blev kørt til kontrol på sygehuset i Herning med overfladiske skrammer, og den fjerde blev fløjet med lægehelikopter til Aarhus, hvor det blev konstateret at hun var sluppet med en hjernerystelse.

- Det er et mirakel for at sige det rent ud. Det kunne nemt være endt i endt i en tragisk ulykke, siger Bjarne Højgaard, politikommissær hos Lokalpolitiet Ringkøbing.