Abonnementsartikel

Den 23. og 24. januar indbyder Scantruck A/S til sin egen udstilling, Scanmek. Et fremragende Agromek med masser af gæster på standen og 22 solgte maskiner er ingen hindring - tværtimod, mener Scantruck.

Salgschef Henrik Kirketerp-Møller tror på, at den store maskinudstilling i Herning blot to måneder tidligere godt kan komme til at generere ny besøgsrekord på Scanmek.

- Selv om vi havde både en indendørs og en udendørs stand på Agromek, havde vi trods alt kun mulighed for at vise et begrænset udsnit af vore mange maskiner. Når vi for ottende gang inviterer til Scanmek i vores eget Scantruck-hovedkvarter i Skive, kan vi vise hele sortimentet fra vore fem store import-mærker og tillige give lejlighed til at se på masser af brugte maskiner, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ved, at rigtig mange har gjort det til en god tradition at besøge den årlige Scanmek i Skive. Derfor har messen selv nærmest skabt tradition for en eller flere nye rekorder. Sidste år havde vi en helt fantastisk Scanmek, hvor vi solgte for tæt på 20 millioner kroner i løbet af weekenden. Det kan naturligvis være vanskeligt at sætte forventningerne så højt igen, efter at vi netop har solgt en ordentlig portion maskiner på Agromek. Men det vil ikke undre mig, om vi sætter ny besøgsrekord på Scanmek. I hvert fald sigter vi mod 4000 gæster, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Alle mærker

Det er ottende gang, Scantruck kalder til Scanmek. Traditionen tro bliver der lejlighed til at se maskiner hele import-kompasset rundt fra Komatsu og Manitou til de mindre læssemaskiner fra Atlas og Mustang. Og også de helt store maskiner fra irsk/canadiske McCloskey, som producerer knusere og sortereanlæg.

På Scanmek i januar i år havde Scantruck for første gang inviteret en række af firmaets faste leverandører af udstyr, tilbehør og grej til at være med. Det var et tiltag, som tydeligt faldt i de mange gæsters smag. Dermed var der både mulighed for at se på hele udvalget af maskiner og tillige møde producenter og importører af tilbehør. Derfor er leverandør-standene også en del af Scanmek 2015 fredag den 23. og lørdag den 24. januar.