Abonnementsartikel

Greentec har aftalt med Hans Holm Maskinforretning A/S i Tinglev, at den velkendte maskinforretning får forhandlingen af Spearhead i hele det sydlige Sønderjylland.

Greentec har nu udpeget sin forhandler i Sønderjylland, syd for en linje mellem Haderslev i øst og Skærbæk i vest. Det er Hans Holm Maskinforretning A/S med hjemsted i Tinglev.

- Vi har valgt dem, fordi det er en velkendt og meget solid maskinforretning med god kontakt til vores kunder. Det ved vi fra et godt samarbejde gennem lang tid. De har derfor også et godt kendskab til vores produkter, fastslår salgschef Kim Brodersen fra Greentec A/S, den danske importør af Spearhead i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Løsningerne fra Spearhead spænder vidt og er beregnet til mange sektorer, som vi i forvejen har som kunder. Der er gode løsninger til såvel landbruget som til vej og park samt det offentlige, konstaterer maskinhandler Hans Holm og forsætter:

- Desuden er det produkter af en høj standard, som kunderne er glade for, fastslår han.

Udover at have forhandling af Spearhead har Hans Holm Maskinforretning A/S også Claas full line og MI-produkterne samt en meget velassorteret butik.

Kunderne får professionel betjening

Greentec er i færd med at indsnævre sit net af forhandlere, så der fremover bliver færre, men større forhandlere, der får større områder at sælge og servicere i.

- Vores forhandlere skal sikre kunderne en absolut professionel betjening lige fra salg til service, fastslår Kim Brodersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor får medarbejderne kurser i produktprogrammet fra Spearhead. For sælgerne er det en gennemgang af Spearhead løsningerne. For servicemedarbejderne på lager og værksted er det et grundigt kursus i alt inden for service. På den måde kan der ydes den bedst tænkelige, mest professionelle betjening både før og efter et salg.

- Vi får også et godt lager af de dele, der er mest brug for, fortæller Hans Holm.

Se maskinerne til åbent hus

I mange år har Hans Holm Maskinforretning A/S haft tradition for at holde åbent hus den første weekend i februar.

- Men det laver vi nu om på, så det i stedet bliver i den første weekend af december, forklarer Hans Holm. I år er det fredag 5. december og lørdag 6. december, der er åbent hus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Årsagen er, at nye maskiner til den kommende sæson skal sælges tidligt for at nå at blive produceret på fabrikken med det udstyr, køberen vil have på dem.

- Vi kan også bedre planlægge vores vinterarbejde på værkstedet, når vi får talt med kunderne om deres behov for klargøring af deres maskiner til den kommende sæson, fortæller han.

I forbindelse med åbent hus kan man selv se maskinløsninger fra Spearhead, hvorfra der også er en medarbejder til stede fredag 5. december.

- Udover en snak om Spearhead byder vi også på mange andre gode tilbud og lidt til ganen, lyder det fra Hans Holm.