Færre og større forhandlere af løsningerne fra GreenTec er fremtiden, mener både virksomheden selv og en stribe større danske maskinforretninger. Som nummer ni i rækken er Lyngfeldt med adresse mellem Aarhus og Hadsten kommet til.

- Vi har i mange år haft deres produkter. Udover at være gode og alsidige passer de desuden godt sammen med alle de øvrige maskiner, vi sælger og servicerer for mange typer kunder, siger Jesper Møller Nielsen, adm. direktør hos Lyngfeldt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinforretningen, som er meget synlig fra motorvejen mellem Aarhus og Randers, har i mange år betjent kunder både i landbruget og inden for have, park og vej.

- Det er også de kunder, vi har løsninger til, konstaterer salgschef hos GreenTec, Kim Brodersen, som af samme grund er meget tilfreds med, at der er indgået en aftale om forhandling mellem de to firmaer.

Service er et nøgleord

Tilfredse kunder hænger normalt sammen med, at de får præcis den service, de efterspørger - og måske endda lidt mere end det.

- Vi er derfor også glade for, at GreenTec afvikler et kursus for alle de medarbejdere hos os, som har med deres produkter at gøre, siger Jesper Møller Nielsen.

Kurserne betyder, at både sælgere, montører og lagerfolk er rigtig godt inde i både Spearhead- og GreenTec-løsningerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskiner og dele er hjemme

En vigtig del af den gode service består i, at kunderne både kan se nye maskiner og få slid- og reservedele i en fart.

- Vi har i mange år haft gængse dele på lager, og det fortsætter vi med at have, siger Jesper Møller Nielsen.

Lyngfeldt vil have både GreenTec- og Spearhead-løsninger udstillet, så man kan se dem ved et besøg i maskinhandlen.

Forretningen holder åbent hus 20. og 21. marts, hvor GreenTec også vil være til stede og fortælle om sine produkter.